Study guides

☆☆

Q: What is 6 days 15 hours minus 3 days 20 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

-15 - 5 = -20

3 hours and 20 minutes.

-20 - 15 = -35

32 days 15 hours 9 minutes 1 second (32 days 14 hours 69 minutes 1 second = 32 days 14 hours 68 minutes 61 seconds) - 16 days 11 hours 56 minutes 20 seconds = 16 days 3 hours 13 minutes 41 seconds 32 days - 16 days = 16 days 14 hours - 11 hours = 3 hours 69 minutes - 56 minutes = 13 minutes 61 seconds - 20 seconds = 41 seconds

8/15 minus 7/20 is 11/60

35 hours because if he worked 5 hours for 3 days, 5x3 = 15 and if he worked 20 hours the previous week, 15+20=35.

20 + 15 - 3 = 32

-15 - (+5) = -20

5 - (-15) = 20

15/20 minus 6/20 which is 9/20 or 0.45

24÷20=083333 20 hours = .83333 days

10 days, 20 hours.

5, as 20x0.75=15, so 20-15=5

You can multiply the 20 days by the amount of hours in a day.

Nope... -20 is colder.

1 and 19/20

5 hours and 40 minutes.

Negative 15 plus positive 20 equals 20 minus 15, which equals 5.

There are 8 days and 20 hours.

138 days and 20 hours.

1 day has 24 hours, so 10 days has 240 hours, so 20 days has 480 hours.

15 + 6 - 1 = 20

14 days and 20 hours.

20 days and 9 hours.

54 days and 20 hours