Study guides

Q: What is the average speed of 128 inches in 16 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

To get the average speed, divide distance by time.

That depends on your average speed. If your average speed is 60mph, then a little over 2 hours. If your average speed is 30mph, then it's going to be a little over 4 hours.

The average speed is roughly 188 miles per hour.

128 km

128 inches is 10.67 feet.

There are 10 feet and 8 inches in 128 inches. One foot is equal to 12 inches. Twelve inches times ten is equal to 120 inches. To get the answer you need to divide 128 by 12.

There are 12 inches in a foot. Therefore, 128 inches is equal to 128/12 = 10.6 recurring (that is, 10.6666...) feet or 10 feet 8 inches.

128 millimeters = 5.04 inches.

There are 12 inches in one foot. Therefore to convert inches to feet, value in inches has to be divided by amount of inches in one foot: 128 inches = [inches] / 12 = 128 / 12 = 10.67 feet

There are 12 inches in one foot. Therefore 12*128= 336 inches.

Time = Distance/Speed = 128/65 = 1.969 hours = 1 hour 58.15 minutes.

128/60 = 2.133... hours

128 cm = 4 feet 2.4 inches.

128 millimeters is 5.04 inches.

128 inches

128 inches

128 hours = 5.33333333 days

128 centimeters = 50.39 inches (1 inch = 2.54 centimeter)

50.394 inches.

There are 2.54 centimetres in one inch. Therefore, rounded to two decimal places, 128 centimetres is equal to 128/2.54 = 50.39 inches.

There are 25.4 millimetres in one inch. Therefore, rounded to two decimal places, 128 millimetres is equal to 128/25.4 = 5.04 inches.

If the circle's circunference is 128 then radius is 128/2pi = about 20.372 inches

depends on the speed At 60 mph, it would take you a little over 2 hours.

128 inches

There are 2.13 hours. Divide 128 by 60