Best Answer

A decimal number is simply a way of representing a number in such a way that the place value of each digit is ten times that of the digit to its right. A decimal representation does not require a decimal point. So the required decimal representation is 715, exactly as in the question.

Q: What is 715 as a decimal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

this means 715/1000, quite an easy one, 0.715. 3 decimal places means thousandths. for example 715/10'000= 0.0715

715 is divisible by any of its factors: 1,5,11,13,55,65,143,715 Evidence: 1x715=715 5x143=715 11x65=715 13x55=715

Pairs of positive integer factors of 715 are: 1 x 715 = 715 5 x 143 = 715 11 x 65 = 715 13 x 55 = 715 And their reverses.

715 as a percent = 71500%715 * 100% = 71500%

There are 60 minutes in an hour. To calculate the number of hours in 715 minutes, you would need to divide this number by 60: 715 / 60 = 11.916666666666666666.... Which is close to 12 hours. But if you wanted to be more exact, you can take the numbers after the decimal point (0.916666666666666666...) and multiply it by 60 to get the number of minutes. In this case, the answer would be: 11 hours, 55 minutes.

Related questions

-715.0

this means 715/1000, quite an easy one, 0.715. 3 decimal places means thousandths. for example 715/10'000= 0.0715

Rounded to five decimal places, 7151/3 = 8.94201

715 is divisible by any of its factors: 1,5,11,13,55,65,143,715 Evidence: 1x715=715 5x143=715 11x65=715 13x55=715

Pairs of positive integer factors of 715 are: 1 x 715 = 715 5 x 143 = 715 11 x 65 = 715 13 x 55 = 715 And their reverses.

715 as a percent = 71500%715 * 100% = 71500%

.715

Any multiple of 715, like 715, 1430, 2145 and so on.

143

There are 60 minutes in an hour. To calculate the number of hours in 715 minutes, you would need to divide this number by 60: 715 / 60 = 11.916666666666666666.... Which is close to 12 hours. But if you wanted to be more exact, you can take the numbers after the decimal point (0.916666666666666666...) and multiply it by 60 to get the number of minutes. In this case, the answer would be: 11 hours, 55 minutes.

When jewelry is marked 715, it means that 715% out of 1000 is pure silver or the metal that you are buying.

715