Best Answer

There are 60 minutes per hour: 72 x 60 = 4,320 minutes.

Q: What is 72 hours equals to minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 4,320 minutes in 72 hours.

One hour equals sixty minutes. One fifth of sixty equals 12. 60 + 12 = 72 minutes.

4320 minutes ÷ 60 mins per hour = 72 hours 72 hours ÷ 24 hours per day = 3 days 3 days

128 minutes equals two hours and eight minutes. One hour equals 60 minutes, so two hours equals 120 minutes.

4,375 minutes = 72 hours 55 minutes.

Related questions

First convert days into hours. 1 days is equal to 24 hours so 3 days time 24 hours/day is equals to 72 hours. Then convert hours to minutes. There are 60 minutes an hour so multiply 72 hours to 60 minutes. Then you will get 4320. So 3 days is equals to 4320 minutes or 72 hours.

1 hr 25 mins.

There are 4,320 minutes in 72 hours.

One hour equals sixty minutes. One fifth of sixty equals 12. 60 + 12 = 72 minutes.

First 4320 / 60 = 72 hours. (60 minutes in an hour) Now 72 / 24 = 3 days exactly. (24 hours in a day)

259200 seconds = 4320 minutes = 72 hours = 3 days

4320 minutes ÷ 60 mins per hour = 72 hours 72 hours ÷ 24 hours per day = 3 days 3 days

85% of 72 hours:= 85% * 72= 0.85 * 72= 61.2 hours

12 minutes = 0.2 hour.

128 minutes equals two hours and eight minutes. One hour equals 60 minutes, so two hours equals 120 minutes.

4,375 minutes = 72 hours 55 minutes.

4,320 minutes.