answersLogoWhite

0


Best Answer

7 hours 12 minutes - 3 hours 30 minutes = 3 hours 42 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2011-12-07 23:34:34
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 7 hours 12 minutes minus 3 hours 30 minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is 13 hours minus 30 minutes?

12 hours 30 minutes


What is 23 hours 15 minutes minus 45 minutes?

23 hours 15 minutes minus 45 minutes is 22 hours 30 minutes.


What is 6 hours 45 minutes minus 30 minutes?

6 hours 15 minutes.


What is 10 hours 48 minutes minus 30 minutes?

10 hours 18 minutes


What is 20 hours 30 minutes minus 5 hours 45 minutes equal to?

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.


What is 4 hours and 30 minutes minus 2 hours and 45 minutes?

1 hour 45 minutes.


What is 6 hours and 10 minutes minus 2 hours and 30 equal?

3 hours 40 minutes.


19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds equals?

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.


What is 4 hrs and 30 minutes minus 2 hours and 45 minutes?

1 hour 45 minutes.


What is 12 hours 30 minutes plus 45 minutes?

13 hours and 15 minutes.


What is 3 weeks 4 days 13 hours and 21 minutes minus 1 week 5 days 18 hours and 30 minutes equal?

The result is 12 days 18 hours 50 minutes 58.56 seconds.


How many hours are there from 12.15 to 2.45?

From 12:15 am to 2:45 am is 2 hours and 30 minutes. From 12:15 am to 2:45 pm is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 am is 14 hours and 30 minutes. From 12:15 pm to 2:45 pm is 2 hours and 30 minutes.


What is 830 minus 60 minutes?

8:30 minus 60 minutes is 7:30 830 minutes minus 60 minutes is 770 minutes.


What is 30 minus 12?

It is: 30 minus 12 = 18


How many hours is 7.30am to 8pm?

12 hours 30 minutes !


How many hours from 720 am to 715 pm minus 30 min lunch?

11 hours 25 minutes


How many hours is 8.45 to 9.15?

Half or 30 minutes unless there are 12 hours apart, then 12:30 difference


How long has it been between 8.04 and 9.34?

To simply work this problem, subtract the hour from hour, and minutes from minutes. I assume you mean both times are morning or evening (not spread from morning to evening). So 9 (hour) minus 8 (hour) is 1 hour. 34 minutes minus 4 minutes is 30 minutes. So, 1 hour and 30 minutes has gone by between 8:04am and 9:34am.If you want am to pm, you'd calculate by 12 hours first, add the remaining hours, then subtract minutes from minutes. 8:04am to 9:34pm would be 8am to 8pm equals 12 plus 9 minus 8 is 1... 12+1 is a total of 13 hours between 8A to 9P. Then, 34 minutes minus 4 minutes is 30 minutes. So between 8:04 AM and 9:34 PM is 13 hours 30 minutes.


How many hours between 1030 to 2300?

12 hours and 30 minutes.


How many hours is from 330 am to 12 pm?

8 hours and 30 minutes.


How many hours from 730 am to 200 pm?

12 hours 30 minutes.


How many hours from 645am to 715pm?

12 hours 30 minutes exactly.


How many hours is 12 pm to 930 pm?

12 p.m to 9:30 p.m is 10 hours and 30 minutes......... :)


How much is 750 minutes in hours?

There are 60 minutes in an hour. So you divide 750 by 60 and you get 12 and 30 left over. The 30 left over is counted as minutes so the answer is 12 Hours...


What is 12 hours 30 minutes times 15?

It is: 12.5*15 = 187.5 hours