Study guides

Q: What is 85 of 3 years and six months?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are thirty-six months in three years.

85% of 5 years = 85% * 5 = 0.85 * 5 = 4.25 years OR 4 years 3 months

85% of 3 year sentence= 85% * 3 years= 0.85 * 3 years= 2.55 yearsor 2 years , 6 months and 18 days

Depends on which months! Feb. has less days, leap years more... The answer is about 3!

mice weigh about a pound at six months, and live 1-2 years. rats live for 3-4 years and weigh about 400 gram at six months.

85% of a 5 year prison sentence = 0.85 x 5 years = 4.25 years OR 4 years and 3 months

That would depend on the planet where you are located.

one year = 12 months 36/12 = 3 years

just under (by 3 months) thirty years (35 x 12) x 0.85 = 357 months

3 years and 4 months

Who the F measures someone's lifespan in weeks? Madison lived to 85 years and 3 months.

Approximately 27 years, 3 months of age.

There are 12 months in each year. 3 years would equal 36 months (3 x 12). So 120 months (which is 10 years) is bigger than 3 years.

No. There are 12 months in a year so 3 years is 36 months and 120 months is 10 years.

There are 42 months in 3 1/2 years. months in 3 years = 3 x 12 = 36 months in half a year = 6 therefore months in 3 and a half years = 36+6 = 42 months

Its 85% in the u.s. so if you have 3 months you have to do 85%

2.55 years.

turn the years into months if it is 2 years 3 month and 4 years make it 24 months 3 months and 48 months then add 23 3 and 48 which you get 75 Months then divide 75 by 21 and get 6 and 3 months

There are 36 months in three years.

Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years. Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years. Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years. Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years.

In the United States, you would have to wait one and a half more years to apply for citizenship (it takes six months for the process to be finalized).

3 years = 12*3 months = 36 months. 1 trimester = 3 months so 36 months = 36/3 = 12 trimesters.

There are 12 months in one year. Therefore, 3 years is equal to 3 x 12 = 36 months.

There are no horse years. You do not use horse years like you do dog years. A year is a year for the horse in years. So 3 years and 4 months would be just that. 3 years and 4 months.

3 years. 12 months each year. 12 x 3 equals 36. 3 years.