More answers

27 minutes

Q: What is 9 20 of a hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

18 + 27 + 96 = 141 minutes = 2 hours, 21 minutes 6/20 + 9/20 + 32/20 = 47/20 = 141/60 = 2.35 hours

1 hour 20 minutes you take away 955 from 835 and thats how you get your answer 1 hour 20 minutes

Time = Distance / Speed = 1 m / 9 mph = 1/9 hour = 60/9 min ie 20/3 or 6.67 minutes.

one way to do this is to conver 9 minutes into hours. Since an hour is 60 minute, 9 minutes is9/60 or 3/20 of an hour.5.8 mile/ (3/20) is 5.8 miles x20/30this is 116/30 or about 38.6667 miles per hour.

1 hour = 60 minutes → 9 per hour = 9 per 60 minutes therefore divide by 60 to give you how many per minute: 9 per 60 minutes = 9/60 per 60/60 minutes = 3/20 per minute.

Related questions

9 20 an hour

9/20 of an hour.

An hour has 60 minutes, so 27 minutes of an hour is 27/60. In simplest terms it is 9/20.

18 + 27 + 96 = 141 minutes = 2 hours, 21 minutes 6/20 + 9/20 + 32/20 = 47/20 = 141/60 = 2.35 hours

20/90 = 2/9 of an hour

63/20=3.15 hours in decimals 0.15*60=9 so 3 hours, 9 minutes at a steady pace of 20 km.

20 km/hour = 20,000 metres/hour Time = Distance/Speed = 20/20,000 = 1/10,000 hour = 60/10,000 = 3/500 or 0.006 minutes = 180/500 = 9/25 or 0.36 seconds

1 hour 20 minutes you take away 955 from 835 and thats how you get your answer 1 hour 20 minutes

Time = Distance / Speed = 1 m / 9 mph = 1/9 hour = 60/9 min ie 20/3 or 6.67 minutes.

one way to do this is to conver 9 minutes into hours. Since an hour is 60 minute, 9 minutes is9/60 or 3/20 of an hour.5.8 mile/ (3/20) is 5.8 miles x20/30this is 116/30 or about 38.6667 miles per hour.

9 miles per hour

1 hour = 60 minutes → 9 per hour = 9 per 60 minutes therefore divide by 60 to give you how many per minute: 9 per 60 minutes = 9/60 per 60/60 minutes = 3/20 per minute.