Q: What is 360 plus 20 percent?

Write your answer...

Submit

Related questions

20% of 1,800 = 360 therefore 1,800 + 360 = 2,160

20 percent of 360 pounds = 72 pounds

20% of 360= 20% * 360= 0.2 * 360= 72

144 200 percent of 360 = 720 times .20 = 144

20% of 360 is 72 so 20% OFF of 360 would be 288.

20 plus 15 percent = 23

It is 72.

13 dollars - 20 percent plus 8 percent = 11.232

450 - 20% = 360

what is $125.00 plus 20%

97.40 plus 20 percent tax = 116.88

360

360

20 percent is equivalent to .20 multiply 280 by .20 equals 56 280 plus 56 equals 336

360/100=3 - x=120/100= 20

You would multiply 1800 by 0.2 (which is 20%) = 360

No, 10% + 20% = 0.3 or 30%

-3

If 30 percent of 360 = 108 then 108 multiply by 20% = 540 therefore, 20 % of 540 = 108 X = 540

72 is 360% of 20.

12 percent plus 20 percent equals 32 percent. To add one percentage to another simply add the numbers together and keep the percentage sign.

264 + 20% = 316.8

175 + 20% = 210

250.00 + (20%) = 300.00

20 * 1.15 = 23

Study guides