There are 13 weeks in a quarter, which gives you 4 x 13 = 52 weeks in a year.
Okay, half of 52 is 26. So half of 26 is 13. 13 is one quarter of 52
There are 13 weeks in the second quarter of 2015.
3.25 divided by 4 (the quarter) is:13/4 * 1/4 = 13/16 = 0.8125.
By putting 13 weeks into each quarter, companies report all 52 weeks of a calender year.
Yes, that happens in regular years (non-leap years) that start on the weekday after the usual pay weekday. In such a year, the first quarter has 12 paydays and the third quarter has 14 paydays. So since 2013 starts on a Tuesday, 2013 will be a year like that for people who are paid every Monday. A quarter is about 13 weeks. Every 2nd quarter and the 1st quarter of every leap year is exactly 13 weeks. Therefore, those quarters will always have 13 weekly paydays, no matter what weekday is the first day of the quarter. The 1st quarter of every regular year is one day short of 13 weeks, so if Jan. 1 is the weekday after the usual pay weekday, that 1st quarter has 12 paydays. If Jan. 1 is any other weekday, that 1st quarter has 13 paydays. Every 3rd and 4th quarter has 13 weeks plus one day. So whenever the first day of a 3rd or 4th quarter is payday, the last day of the quarter is, too, giving you 14 paydays. Every time a 1st quarter has 12 paydays, the first day of the 2nd and 3rd quarters will be payday. So every time you lose a payday in the 1st quarter, you get it back in the 3rd quarter.
13 There are 4 quarters per hole (1/4). So 3 holes and one quarter would be 4*3=12+1 quarter= 13 quarters.
This is a Ditloid. The answer is 13 Weeks to a Quarter.
1/4 x 13 = 3.25 miles
$13 to $12,000
eagle holding 13 arrows and an olive branch with 13 leaves
12 weeks in a quarter. 4 quarter a year (the extra weeks are used for the winter break) 13. There are 52 weeks in a year. Quarter means 1/4th. 52 divided by 4 equals 13.
Height, a horse is larger then a pony, Usually ponys are 13 hands and smaller from the shoulder to the ground, horses are 13 hands and up from shoulder to ground.
You can write 13 1/4 billion as 13,250,000,000 or 1.325 * 1010
There are 13 weeks in a quarter in School. (Elementary, Middle/ Jr. High, and high school) So about 3 weeks.
A quarter, a dime and 13 nickels.
13 nickels, a dime and a quarter