Study guides

Q: How many sec in 35 min?

Write your answer...

Submit

Related questions

35 X 60 = 2100 sec.

There are 60 sec in one min 35 rev/min x 45/60 = 26.25 revs

1 min = 60 sec 30 min = 1800 sec

1 min = 60 sec Hence 1 sec = 1/60 min

1 min = 60 sec 6 min = 6 x 60 = 360 sec

1 month = 50,400 min, 3,024,000 sec

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

(7 min) x (60 sec/min) = 420 sec

6k meaning 6 kilometers = 6000 meters. 35 minutes = 60 (sec/min) * 35 min = 2100 sec, then add 30 sec = 2130 sec 6000 m / 2130 sec = 2.8169 m/s 1 m/s is 2.2369 miles per hour. So 2.8169 m/s * 2.2369 [MPH/(m/s)]= 6.3011 MPH

60 sec = 1 min 75.5 sec = 75.5/60 min = about 1.258 min

25 hr 12min 41sec- 8hr 35min 15 sec

327 seconds.

There are 60 min in a Sec. SO ... (127 min)/60 = 2 min 7 sec.

2,700 seconds are in 45 min.

19.2m/min calculation 60 sec/1 min * 32 cm/sec * 1 m/100cm

32 min 9 sec 40 min 10 sec adding gives... 71 min 19 sec 1 hr 11 min 19 sec. ■

84.2 feet

155 seconds / 60 seconds per minute = 2.5833333(repeating) minutes (2 min 35 sec)

7

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.

There are 60 seconds in a minute, so multiply by 60. 5 min X 60 sec/min = 300 sec.

60 sec = 1 min so 240 sec = 240/60 = 4 min. Simple!

1680

1/60

two