Study guides

☆☆

Q: What is fifty percent off of 250?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

12% of 250 = 12% * 250 = 0.12 * 250 = 30

10 percent off 250 = 22510% off of 250= 10% discount applied to 250= 250 - (10% * 250)= 250 - (0.10 * 250)= 250 - 25= 225

38% of 250 = 38% * 250 = 0.38 * 250 = 95

250

80 is 32% of 250.

45

75

40/2.5 = 16 Therefore, 40 is 250 percent of 16.

250% as a decimal = 250.00 (Note it is a whole number).

250 x .75 = $187.5

20% is 1/5, and 1/5 of 250 is 50. So 20% off of 250 =250-50= 200.

70 ÷ 100 × 250 = £175Therefore: 250 - 175 = £75

250, 000 = two hundred and fifty thousand

$2.45

70= 250 - (72%/100% * 250)= 250 - (0.72 * 250)= 250 - 180= 70

60/100 x $250 = $210 $250- $210= $40

Fifty is what percent of seventy?

55.5 x 2 = 111.0 Answer: fifty-five pounds fifty pence

its 75 dollars

100 dollars

200 dollars

Ten is twenty percent of fifty.

Fourteen percent of fifty is seven.

One dollar and fifty cents.

The amount after the discount is 62.50