answersLogoWhite

0


Best Answer

100000 + 45000 + 15000 + 15000 + 15000 +10000 = 200000

Since there is only one number, the average is that number, namely 200000

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2011-05-28 21:15:05
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.74
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1036 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is the average of 100000 plus 45000 plus 15000 plus 15000 plus 15000 plus 10000?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is 3 x 15000?

It is 45000.


What is one third of 45000?

45000/3=15000


What is the ratio of 45000 to 3?

It is 45000 : 3 which can be simplified to 15000 to 1


What is 45000 divided by 3?

15000


What are the multiples of 15000?

15000, 30000, 45000, 60000, 75000, 90000, 105000, . . .


What is the fraction for 45 percent?

The fraction for 45% is 45/100 or 450/1000 or 4500/10000, and finally 45000/100000. Also, reduced to lowest terms, it is 9/25.


What is the monthly salary of a robotics engineer?

Acording to the prinston review, Its Average starting salery: $30000. Average salery after 5 years: $45000. Average salery after 10 to 15 years: $100000


How hot was the atomic bomb in Hiroshima?

It was approximately 45000 degrees Celsius. since the sun is 15000 and it was 3 times hotter than the sun...(15X3)X1000=45000


If i got 200 tiles at 15cm by15cm each how much m2 is this?

You Have 200 Tiles of 15 cm x 15 cm. so the Are will be: 200 x 15 x 15 = 45000 Sq.cm and in 1 Sq.m there are 10000 Sq.cm So Devide 45000 to 10000 45000 / 10000 = 4.5 Sq.m so You Have 4.5 Sq.m So Did You Ger It Bro :)


How much does an bus driver get paid?

they makes about $45000 to$65000 for the top man makes $100000 a year.


What is the drawings for the year if the beginning OE is 75000 the ending OE is 130000 the investments during the year is 25000 total rev is 100000 and total expense is 55000?

Opening Owners equity = 75000 Add: investment = 25000 Add: Net profit = 45000 (100000 - 55000) Total owner equity = 145000 Less: Closing equity = 130000 Drawings = 15000


What is 4.5 times 10 to the 5th in long form?

4.5 x 105 = 4.5 x 10000 = 45000

People also asked