Q: What is the average speed for 50 meters in 250 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Just divide by 30 to get m/s. Her average was 8 1/3 meters per second.

-- 8 and 1/3 meters per second -- 250 meters per half-minute -- 500 meters per minute -- 30 kilometers per hour -- 720 kilometers per day -- 10,080 kilometers per fortnight

250 seconds = 4 minutes and 10 seconds.4 minutes x 60 = 240 seconds+10 seconds = 250 seconds

The easiest way to do this is by first converting 100km to meters, then 1 hour to seconds, then we can combine the two to create the ratio of ?m/?secs and reduce. So, 1 km (kilometer) = 1000 meters. 100km x 1000 meters/km = 100,000 meters Now, 1 hour = 60 minutes, 1 minute = 60 seconds. 1 hour x 60 minutes/hr x 60 seconds/minute = 3,600 seconds So now we will put the two together to form the ratio of ?m/?sec 100,000 meters / 3,600 seconds Now we will reduce, 100,000 meters/ 3,600 seconds = 1,000 meters / 36 seconds = 500 meters/ 18 seconds = 250 meters/ 9 seconds = approx 27.78 meters/second

250 metres in 2.5 minutes = 250/2.5 = 100 metres per minute.250 metres in 2.5 minutes = 250/2.5 = 100 metres per minute.250 metres in 2.5 minutes = 250/2.5 = 100 metres per minute.250 metres in 2.5 minutes = 250/2.5 = 100 metres per minute.

Related questions

Just divide by 30 to get m/s. Her average was 8 1/3 meters per second.

-- 8 and 1/3 meters per second -- 250 meters per half-minute -- 500 meters per minute -- 30 kilometers per hour -- 720 kilometers per day -- 10,080 kilometers per fortnight

The average speed of a wasp is 2.5 meters per second. The wasp beats its wings an average of 250 times per second.

First divide distance / time, to get speed. Since the speed is in meters/second, you have to multiply by 3.6 to convert to km/hour.

About 4 minutes 20 seconds at the average human walking speed of 9km/h

250 mph = 111.76 meters per second

speed = wavelength * frequency wavelength = 102 meters frequency = 250 Hz = 250 cycles/second 102 * 250 = 25500 meters/second

Average speed = (250 / 5) = 50 meters per second.Initial speed = 0Final speed = 100 m/sAcceleration = (100 / 5) = 20 m/s2===> Must be a rocket-propelled ball; its acceleration is 2G !

s=d/t s=250/50 s=5m/s s=d/t s=250/75 s=3.3m/s

300

Trick question. Unless there's friction given or an impact event, the velocity would be the same. It will have travelled 250 meters, which is pretty slow for an arrow. It'd be on the floor realistically.

250