Q: What is the distance you travel if you go 45mph in 15 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Distance over time!

Well, just do the basic math... 1330/85 = 15.65 Now, we know it was 15 hours and to know the minutes just multiply 0.65x60 = 39 (because an hour has 60 minutes) Therefore it will take 15 hours and 39 minutes to travel that distance.

About 15-16 hours (900 - 960 minutes) if you are walking at a normal pace. That's about 4mph. You would have to be fit to cover that distance in one go at that speed.

5 miles

Distance = Rate * Time in this case......... Time = Distance/Rate Time = 1 mile/4 mph = 0.25 hours or....... 0.25 hours (60 minutes/1 hour) = 15 minutes

Related questions

It will travel that distance in 15 minutes.

Distance over time!

9 miles, should take 15-20 minutes

36 minutes if going at a constant rate. distance divided by rate (speed)=time it will take to travel.

15 minutes = 0.25 hours 3.25 x 60 = 195 So, at 60 kph you will travel 195 kn in 3 hours and 15 minutes.

Well, just do the basic math... 1330/85 = 15.65 Now, we know it was 15 hours and to know the minutes just multiply 0.65x60 = 39 (because an hour has 60 minutes) Therefore it will take 15 hours and 39 minutes to travel that distance.

3 hours 15 minutes is 3.25 hours. So, if you travel at 60 kilometres per hour, you will travel 60 x 3.25 = 195 miles in 3 hours 15 minutes.

It is 5,079 miles from Beijing, China to Honolulu, Hawaii. The travel time for a nonstop flight is about 9 hours 15 minutes.

Travel time from Perth to Busselton takes about 3 hours 15 minutes. The distance is around 232 km.

It is 5,079 miles from Beijing, China to Honolulu, Hawaii. The travel time for a nonstop flight is about 9 hours 15 minutes.

Using Google Maps one is able to calculate the distance as well as the driving travel time. The distance between Chicago, Illinois and Myrtle Beach, South Carolina is 948 miles. The resulting travel time is 15 hours and 37 minutes.

About 15-16 hours (900 - 960 minutes) if you are walking at a normal pace. That's about 4mph. You would have to be fit to cover that distance in one go at that speed.