Study guides

Q: What is 25 percent off of 89 dollars and 159 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

One percent of 212 = 212/100 = 2.12 25% of 212 is therefore = 2.12 * 25 = 53 Thus 212 with 25% off = 212 - 53 = 159

25 percent of 18 dollars is 18*25/100 = 4.50 dollars So 25% off of 18 dollars is 13.50 dollars

Subtracting 25 percent from 25 dollars gives 25 x (1 - (25/100)) = $18.75

183.75

$31.50

25% off of $364 is about $273

25% off $25 = $25 - (0.25 x $25) = $18.75

9 dollars.

12 dollars

25 percent of $37.00 is $9.25 (.25 x $37.00).

25% off of 902.80 dollars = 75% left of 902.80 dollars = 902.80*75/100 = 677.10 dollars.

25% off of 2000 dollars = 75% left of 2000 dollars = 2000*75/100 = 1500 dollars.

It is 25 cents off 5 dollars.

3 dollars off

25% off of 35 dollars = 75% of 35 dollars [ 100 - 25 = 75] = 35*75/100 = 26.25 dollars

25% off of 50 dollars = 75% of 50 dollars = 50*75/100 = 37.50 dollars

17 dollars.

$155*.25=$38.75.

25% of 135 is 33.75.

25% off of 85 dollars = 75% [left] of 85 dollars = 85*75/100 = 63.75 dollars

$7.50 off or $22.50

Subtracting 25 percent from 15 dollars gives 15 x (1 - (25/100)) = 15 x 0.75 = $11.25 or eleven and a quarter dollars.

It is: 58-14.5 = 43.50 dollars

25 dollars.