Study guides

Q: What is 60 miles divided by 60 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

Degrees are divided into minutes. Minutes are divided into seconds. Degrees, minutes and seconds.Every degree is divided into 60 minutes.

At 200MPH it takes 18 seconds to go one mile 200MPH divided by 60 minutes in a an hour gives 3.3 miles in one minute. And, 60 seconds (one minute) divided by 3.3 imiles is 18 seconds

There are 10 hours in 36,000 seconds. 36000 divided by 60 seconds/minute divided by 60 minutes/hr = 10 hours

40 miles x 5,280 feet per mile = a lot a lot divided by 60 minutes divided by 60 seconds = 58.67 feet per second

For precision purposes, degrees of longitude and latitude have been divided into minutes (') and seconds ("). There are 60 minutes in each degree. Each minute is divided into 60 seconds. Seconds can be further divided into tenths, hundredths, or even thousandths.

Just like an hour, a degree is also divided into 60 minutes, each of which is divided into 60 seconds - so, one degree has 3600 seconds. Often called "arc-seconds", to avoid confusion.

43200 divided by 60 (because there's 60 seconds in a minute)=720. 720 divided by 60(because there's 60 minutes in an hour)= 12. There are 12 hours in 43200 seconds.

60. There are 360 degrees in a circle, each degree can be divided into 60 minutes and each minute divided into 60 seconds.

1.067 miles

60 minutes times 60 seconds divided by 9=40 seconds

Takes her 60 seconds to do what? Travel 1 mile? Travel 10 miles?

The circumference of the Eath is 24,000 miles. The miles per degree figure is 24,000/360 = 66.67 miles/degree The distance between the degree of latitiude is 111km

1400 divided by 60.

At 60 miles per hour you will travel 528 feet every six seconds.

Three hundred seconds divided by 60 seconds to a minute equals five (5).

900 seconds divided by 60 seconds in one minute equals 15 minutes.

Assuming that what is meant is what fraction or percentage of an hour is 20 seconds, then there is 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour so therefore there is 60 x 60 seconds on an hour. 20 seconds divided by 360 seconds gives 1/18th or 0.05556 05 5.56% of an hour.

10 minutes. 1 minute is equivalent to 60 seconds. To find the number of minutes, divide the amount of seconds by 60. So 600 seconds divided by 60 = 10.

About 14.4 seconds. 0.1 miles / 25 miles per hour * 60 minutes per hour * 60 seconds per minute = 14.4 seconds

Each degree of latitude divided into 60 minutes, and each of the 60 minutes may be further divided into 60 seconds.

Well, how many seconds are in a minute? (The units of the numerator and denominator need to be the same). There are 60 seconds in 1 minute. Next, put 11 seconds over 60 seconds (11/60). Because 11 can't be divided into 60 without a remainder, the simplified answer is 11/60.

You divide 380 by 60= 6.3. 60 divided by 3= 20. 380 seconds is 6 minutes and 20 seconds.

Twenty miles in 60 seconds, 60 x 20 = 1200 miles in 60 minutes (1200 mph)

Each angle minute is divided into 60 seconds.

First you have to convert the units of yards into miles. One yard =3 feet. One mile = 5280 feet. 40 yards times 3 feet per yard = 120 feet 120 feet divided by 5280 ft per mile = .022 miles so 40 yards = .022 miles now we have to convert 6 seconds into hours. There are 60 seconds in one minute times 60 minutes in one hour so 60 sec x 60 minutes = 3600 seconds in one hour so 6 seconds divided by 3600 seconds per hour = .0016 hours so the final answer is .022 miles traveled in .0016 hours is .022 divided by .0016 = 13.75 miles per hour pretty fast running