Q: What does 36 minutes plus 42 minutes equal?

Write your answer...

Submit

Related questions

455

11:42 plus 45 minutes is 12:27

36+8=44 49+42=91 Therefore,if both equations are not equivalent, then 36+8 doesn't equal 49+42

There are 60 minutes in each hour. That 402 minutes (6 x 60 plus 42)

36+8=42

36 + 6 = 42

120 cm.

No. It is equal to 36/42.

78

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 42 minutes is equal to 42/60 = 0.7 hours.

36 + 42 - 6 + 28 - 43 + 81 - 6 = 132

42 + 24 + 18 = 84

42 + 25 + 8 = 75

6 + 42 = 48

63 plus 47 plus 42 plus 21 is equal to 173.

There are 36 inches in one yard. Therefore, 42 inches is equal to 42/36 = 1.16 recurring (that is, 1.16666..) yards.

3060.

100 That is an estimate.

Its 91

126

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 42 minutes is equal to 42 x 60 = 2520 seconds.

60

42

6 hours 42 minutes is 24,120 seconds.

13 + 16 + 18 + 20 + 21 + 26 + 27 + 27 + 28 + 36 + 39 + 42 + 43 = 356

Study guides