Study guides

☆☆

Q: What is the pace of running 6k in 35 mins 30 sec?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

8 hours 14 mins and 30 sec

8 hours 14 mins and 30 sec

30 sec : 5 mins. Remember in one minute there are 60 secs. So in 5 mins there are 5 x 60 = 300 secs. Hence the ratio is 30: 300 This will reduce by '10' to 3 : 30 This will reduce by '3' to 1 : 10 So the ratio of 30 sec : 5 mins is 1:10 Mathematically/algebraically this would be written as 30 sec : 5 min :: 1 : 10 Note the use of the colon and the double colon.

302 Days, 14 hours, 30 mins, 0 sec

by walking- 2 hr 30 min by running 30 mins

1 min = 60 sec 30 min = 1800 sec

reg meat 38 seconds quarter meat 104 seconds angus 163 seconds bacon 70 seconds nuggets 3 mins 45 sec mcchicken 3 mins 45 sec selects 6 min 10 sec crispy 7 min 10 sec grilled chicken 6 min 50 sec filet of fish 3 min 25 sec sausage 82 sec Canadian bacon 8-10 secs per side breakfast chicken 6 min 45 seconds steak 104 sec round egg 2min 30 sec folded egg 2 mins scrambled egg approx 20 sec fries 3 mins 10 secs hash browns 2 mins 45 secs griddles 6-7 mins depending on brand of machine biscuits 4-6 mins depending on brand muffins 90-95 secs bagels 50-55 secs hotcakes 21 seconds (1 order) 41 seconds (2 orders)

About 7 min 30 sec

I'm a 13 year old dancer from West Yorkshire in England and I do several types of dancing throughout the week, I help to teach too. Helping teach - 4 hours 30 mins Tap - 30 mins Ballet - 30 mins Pointe - 15 mins Limbering - 30 mins Modern Jazz - 30 mins Theatre Craft - 30 mins Disco - 30 mins Trio work - 30 mins Solo work - 30 mins Zumba - 45 mins ZumbAtomic - 30 mins I also do dancing in school for shows. Without classing school dance it comes up to exactly 10 hours (I think) :) Hope this has helped :)

You put the microwave in the oven then you insert the meat in the micorwave. Cook the microwave for 5 mins then set the microwave to 30 sec.

Yes.

30 mins is half an hour. A half as a decimal is .50

A pace is between 30 to 36 inches.

It has been taking me roughly 30 mins to walk from dublin city center to ranelagh which is apparently 3 miles so if you re doing it at a fast pace and that is my fastest pace its about ten minutes but anything up to sixteen or seventeen would be average. It has been taking me roughly 30 mins to walk from dublin city center to ranelagh which is apparently 3 miles so if you re doing it at a fast pace and that is my fastest pace its about ten minutes but anything up to sixteen or seventeen would be average.

Neither, 30 mins is 1/2 an hour.

1000 msec = 1 sec 30,000 msec = 30 sec

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.

Running around outside so you need to let them out for at least 30 minutes, but 10 mins if it is colder

Average would be about a 10 minute per mile pace, so 30 mins. A decent time is sub 20 minutes.

Although it's the largest planet, Jupiter takes the shortest time to rotate on it's axis - 9h 55 mins 30 sec

30 min * 60 sec (in 1 minute). = 1800 sec.

90 mins is 1hr 30 mins.

It depends on how much energy you want to put into it. Here are a few ways to burn 200 calories... Hiking (uphill, moderate pace, moderate terrain) = 30 mins Shopping (actively) = 60 to 80 mins Swimming = 50 to 60 mins Walking = 60 to 90 mins (based on speed, terrain, resistance) Jump Roping = 20 mins Elliptical = 40 to 60 mins

1 hour = 60 x 60 = 3600 sec 5 hours = 5 x 3600 = 18000 sec 30 min = 1800 sec Therefore 5 hours and 30 minutes = 18000 + 1800 = 19800 sec

Bout 30 mins / 15 mins