answersLogoWhite

0


Best Answer

It is 2.5 laps/(3+6/60 minutes) = 2.5/3.1 =0.81 laps per minute, approx.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-07-02 11:40:21
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.8
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
2256 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is the rate in laps per minutes for 2.5 laps in 3 minutes and 6 seconds?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is 18 laps in 6 minutes?

18/6 = 3 laps per minute, or one lap every 20 seconds


What is the unit rate of 300 seconds to 5 minutes?

300 seconds / 5 minutes = 300/5 = 60 seconds per minute.


Is 3 liters per 60 seconds a unit rate?

In terms of minutes, it is.


What is the unit rate of 60 minutes 75 questions?

Either: 60/75 = 0.8 minutes per question or 75/60 = 1.25 questions per minute.


At the rate of two steps per second how many minutes and seconds will it take you to walk down?

Walk down where?


What is the unit rate 1200 words per 30 minutes?

It is 40 words per minute or, equivalently, 1.5 seconds per word.


What is your speed in meters per second if you travel 203 kilometers in four hours and 48 minutes?

distance = rate * time rate = distance / time 1 kilometer = 1000 meters 4 hours and 48 minutes = 288 minutes * 60 seconds/minute = 17280 seconds 203 km * 1000 meters/km / 17280 seconds ~= 11.75 meters per second


How far will you travel in 3 minutes running at a rate of 6 meters per second?

3 minutes = 3 * 60 = 180 seconds. 180 seconds * 6 meters/sec = 1080 meters.


How long to drive 5 miles at 90 km per hour?

About 5 minutes 21 seconds at that rate of travel.


How many minutes are in 2400 seconds?

40 minutes @60 seconds per minute.


How many seconds in 23 minutes?

23 minutes x 60 seconds per minute = 1380 seconds in 23 minutes


If you are driving at the rate of 1 mile in 45 seconds how fast are you driving in miles per hour?

There are 60 seconds per minute and 60 minutes per hour; therefore, there are 60 X 60 = 3600 seconds per hour. The stated rate is 1/45 mile per second. 1/45 X 3600 = 80 miles per hour.

People also asked