Study guides

☆☆

Q: What is the ratio of 35 minutes to hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.7 hours and 35 minutes.

Yes.

60 minutes = 1 hour or 1 minute = 1/60 hours. Thus 35 minutes = 35*(1/60) hours = 35/60 = 7/12 hours.

minutes is to hours

Each hour has 60 minutes so 40 hours = 2400 minutes. Then 2400 minutes + 35 minutes = 2435 minutes So 40 hours and 35 minutes = 2435 minutes

There are 60 minutes in an hour. This means that converting from hours to minutes is done by multiplying by 60. In this case we have 35 hours, so do: 35x60 = 2,100 Therefore there are 2,100 minutes in 35 hours.

2115 minutes is 35 hours and 15 minutes.

30 minutes is 1/6th of 3 hours, so the ratio of 30 minutes to 3 hours is 1:6

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 3 hours 35 minutes is equal to (3 x 60) + 35 = 215 minutes.

57 hours and 35 minutes

5 hours 35 minutes

4 hours 10 minutes = 250 minutes, and 1 hour 35 minutes = 95 minutes 250 minutes - 95 minutes = 155 minutes = 2 hours 35 minutes

People also asked