Study guides

☆☆

Q: What is the sale price of a 59 pair of shoes if it has a 40 percent discount?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

She got a 30% discount on the shoes!

$54.85

The original price was $104.00

This is homework. Wiki won't help you cheat. You need to figure this out.

$30

$59 x .40 = $23.60 $59 - $23.60 = $35.40

To compute a 10 percent discount, simply take 90 percent (100 percent minus 10 percent) of the original price. This is .10 x 59.95. Likewise, a 25 percent discount is 75 percent of the original price. So compute .75 x 75.99.

$7.00

If 75% of the original price is gone, then $13 is the remaining 25%.$13/0.25 = $52.00

40% discout means the sale price is 100-40 = 60% of the full price. 60% of 59.00 = 59.00*60/100 = 35.40

101.94

The shoes will cost 21.

People also asked