Best Answer

Add on a quarter and you get 150+37.5 miles in 60 minutes.

Q: What is the speed of a car traveling 150 miles in 48 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Dividing distance travelled by speed gives 76/150 x 60 = 30.4 minutes or 30 minutes 24 seconds.

At 60 mph, 150 minutes is 150 miles long.

3 minutes is 1/20 of an hour. If a plane traveled 150 miles in 3 minutes, by multiplying that amount by 20, it would tell you how far the plane could go in 1 hour, therefore, how many miles per hour the plane was traveling. So, for a plane to travel 150 miles in 3 minutes it would have to be moving at a whopping 3,000 mph!!

Average speed = Distance/Time = 150/5 = 30 miles per hour.

speed = distance / time E.g. if you travel 150 miles in three hours your speed is 150/3 = 50 miles per hour.

Related questions

The answer depends on how fast you're traveling. Examples: Traveling at 150 mph takes just 1 hour to travel 150 miles Traveling at 75 mph takes 2 hours to travel 150 miles Traveling at 1 mph takes 150 hours to travel 150 miles

Dividing distance travelled by speed gives 76/150 x 60 = 30.4 minutes or 30 minutes 24 seconds.

1 hour and 52 minutes.

150 MPH

Time = Distance/Speed So time = 150 miles / 45 miles per hour = 3.33.. hours = 3 hours 20 minutes.

60 miles in 60 minutes 150 miles in 150 minutes 60 + 60 + 30 = 150 2 hours 30 minutes

150 minutes = 2½ hours so 55 x 2½ = 55 + 55 + 27½...

At 60 mph, 150 minutes is 150 miles long.

3 minutes is 1/20 of an hour. If a plane traveled 150 miles in 3 minutes, by multiplying that amount by 20, it would tell you how far the plane could go in 1 hour, therefore, how many miles per hour the plane was traveling. So, for a plane to travel 150 miles in 3 minutes it would have to be moving at a whopping 3,000 mph!!

Average speed = (total distance) divided by (total time) = (150 + 150) / (2.5 + 3.5) = 300/6 = 50 miles per hour.

Well you would cover 100 miles in an hour and then the other 50 in thirty minutes so it would take one hour and 30 minutes to drive 150 miles at a speed of 100 mph.

Average speed = Distance/Time = 150/5 = 30 miles per hour.