Study guides

☆☆

Q: What is the sum of the days in a week and the weeks in a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

What is the sum of: Days in a Week + Months in a Year + Hours in a Day 7 + 12 + 24 = 43

The sum=43

43

Days in a week: 7 Months in a year: 12 Hours in a day: 24 Total: 43

seven

The sum you require is 29 X 7, to find how many days are in 29 weeks.

3 centuries = 300 years 3 decades = 30 years A year is approximately 365.25 days. 330 years = 365.25 x 330 = 120,532 days There is a leap year every 4 years except for years divisible by 100 but not 400, so at least 2 leap days must be removed. 120,532 - 2 = 120,532 days 7 days is a week, so 120,530 ÷ 7 = 17,216 (and 4 days) weeks We still have the other 2 weeks mentioned. So, the total number of weeks is 17,218 + 2 = 17,220 weeks plus some days. Historically, calendars have been adjusted, so if you had specific dates in mind, the results might be different.

2952 weeks4 seasons31 days in Januarymean = sum of values/total number of valuesmean = (52+4+31)/3mean = 87/3mean = 29

2952 weeks4 seasons31 days in Januarymean = sum of values/total number of valuesmean = (52+4+31)/3mean = 87/3mean = 29

2952 weeks4 seasons31 days in Januarymean = sum of values/total number of valuesmean = (52+4+31)/3mean = 87/3mean = 29

You just have to do: 40x$22x52=$45760. You will earn $45760 each year. A year is 52 weeks and 1 day; this sum excludes the additional 1 day.

Given that any set of four years will contain one leap year, and one leap year only, the sum to work out will be:(3 x 365) + 366 + (15 x 7)This is equal to 1566 days.