Study guides

☆☆

Q: What is the total cost for an item that costs 140.00 and has a sales tax rate of 7.5 percent?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

2900/11600 = 1/4 = 25%

It would be a total of $16.95

28.09

14.55

Sales tax= 0.06*53=£3.18 Total cost= 1.06*53=£56.18

The total tax is $22.41 and the total price with tax is $271.41

35x1.05= 36.75

8.50 + (8.50 * (6%)) = 9.01

1.45 dollars

The total tax is $9.36 and the total price with tax is $189.36.

The total tax is $10.50 and the total price with tax is $150.50.

1.29 x 7.5=.10

People also asked