Q: What is the value in cents of 10 quarters and 2 dimes?

Write your answer...

85 dimes = 85*10 cents = 85*10/25 quarters = 34 quarters.

1200 dimes multiplied by 10 cents per dime gives the monetary value of the coins in cents--12,000 cents. Dividing this by 25 cents, the value of a single quarter, gives the number of quarters, or 480.

10 quarters = 250 cents (25 x 10) 7 dimes = 70 cents (7 x 10) 250 + 70 = 320 10 quarters and 7 dimes equal 320 cents. In other words, $3.20 or 3 dollars and twenty cents.

4 quarters=10 dimes x quarters=85 dimes quarter=10/4 dimes x (10/4 dimes) = 85 dimes x= 85 dimes/(10/4 dimes) x=34 Answer: 34 quarters

3 quarters = 75 cents 4 dimes = 40 cents 2 nickles = 10 cents 7 pennies = 7 cents Total is 132 cents which is $1.32

10 what ? Be more specific and post new question.

100 pennies 10 dimes 20 nickels 4 quarters 5 dimes and 10 nickels 2 quarters and 5 dimes Mainly, as long as you have 100 cents then its a dollar.

40 quarters5 dimes, 38 quarters10 dimes, 36 quarters15 dimes, 34 quarters20 dimes, 32 quarters...90 dimes, 4 quarters95 dimes, 2 quarters100 dimesThat's 21 ways.

Three Quarters, Two Dimes, and Three Pennies makes 98 Cents25+25+25+10+10+1+1+1=98

Nickles - 10 $0.50dimes - 20 $2.00quarters - 40 $10.000.50+2.00+10.00 = $12.50 containing 40 quarters---Here's how to solve this with Algebra :Let N be the number of nickels, so that2N is the number of dimes, and2(2N) or 4N is the number of quarters.A nickel is 5 cents, a dime is 10 cents, and a quarter is 25 cents,and the total in the cash register is $12.50Multiplying by their cents values, we have5(N) plus 10(2N) plus 25 (4N) = 12505N + 20N + 100N = 1250125 N = 1250N= 10So the number of nickels is 10, dimes 20, and quarters 40.

To figure out problems, break it down into pieces: 9 nickles is 9x5=45 cents3 quarters is 3x25=75 cents 45 cents plus 75 cents = 1.20 A dime is 10 cents. 1.20 (dollars.cents) divided by 10 (cents) = 12 dimes

10 quarters and 7 dimes =

A quarter is 25 cents. A dime is 10 cents. A nickel is 5 cents and a penny is 1 cent. 2 quarters = 50 cents 2 dimes = 20 cents 1 nickel = 5 cents 1 penny = 1 cent 2 quarters, 2 dimes, 1 nickel and 1 penny equals 76 cents.

Each quarter is worth twenty-five (25) cents and each dime is worth ten (10) cents.3 x 25 = 75 cents...........+4 x 10 = 40 cents...........=.....115 cents..........=.......$1.15

There are 10 ways.

A US nickel is 5 cents, so convert the dimes and quarters to multiples of 5: One dime is 10 cents or 2 nickels, so 9 dimes would be equivalent to 18 nickels. A quarter is 25 cents or 5 nickels, so 6 quarters is 30 nickels.

One roll of dimes contains 50 coins for a value of $5. Quarters come in rolls of 40 for a value of $10.

2 quarters = 2 * 25 cents = 50 cents 3 dimes = 3 * 10 cents = 30 cents 4 nickels = 4 * 5 cents = 20 cents The total is 50 + 30 + 20 cents, or 100 cents; i.e. one dollar.

Three quarters = 75 cents plus 2 dimes to make it 95 cents.

10 dimes 5 quarters

71 cents or $0.71

100 cents = 4 quarters (.25) = 10 dimes (.10) = 20 nickels (.05) = 100 pennies (.01)

A quarter is equal to 25 cents. A dime is equal to 10 cents. A nickel is equal to 5 cents. Therefore, 7 quarters 2 dimes 2 nickels is equal to (7 x 25) + (2 x 10) + (2 x 5) = 205 cents or $2.05.

10 pennies,2 quarters, 3 dimes

1 dime = 10 cents 2 dimes x 10 cents = 20 cents 2 dimes is 20 cents :)