Study guides

☆☆

Q: What is the whole if the part is 46 and the percent is 40?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40 percent of 46 = 92/5 or 18.440% of 46= 40% * 46= 40%/100% * 46= 184/10= 92/5 or 18.4

To find 40 percent of a value, multiply the value by 0.4. In this instance, 0.4 x 46 = 18.4. Therefore, 40 percent of 46 dollars is $18.40.

46.

15%.

It is: (46/115)*100 = 40%

46 is 115% of 40

40% of is 2,090.4

40 + 15% = 40*1.15 = 46

It is a 15% increase

87% of 46 = 0.87 * 46 = 40.02.Assuming you can only score whole marks then you will need to score 41 out of 46 to be certain (although 40 out of 46 would also be rounded up to 87 as the nearest whole percentage, which might be done.)

46 percent as a percent = 46%

The amount after the discount is $27.60

40 + 15% = 40 x (1 + (15/100)) = 40 x 1.15 = 46

How much 50 percent antifreeze solution and 40 percent antifreeze solution should be combined to give 50 gallons of 46 percent antifreeze solution?

23% of 40= 23% * 40= 0.23 * 40= 9.29.2 = 92/10 = 46/5 = 91/5

The discount price is $28.14

46 percent = 0.46

Increasing 40 kg by 15% is: an increase of 6 kg for a total of 46 kg

46 percent. 46 percent of 50 = 23.

72 percent of 46 is 33.12

60 percent of 46 is 27.6

2 percent of 46 is 0.92.

46% of 200 is 92.

(46/46)x100 = 100

46%