Q: How many week are 84 days?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 7 days in a week 84 days/ 7days per week = 12 weeks

84 days is exactly 12 weeks. Because there are 7 days in each week, you simply divide the total days in each week (7) by the total number of days (84) which would give you an answer of 12 weeks.

0.5 week = 3.5 days = 3.5*24 = 84 hours = 84*60 = 5040 minutes

7 x 12 = 84 days

84 hours a week and 6 days

84 weeks is 588 days.

84 years is about 30,680.58 days.

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=

30681 days are in 84 years.

Hours in a week calculation One week has 7 days and one day has 24 hours: 1 week = 7 days/week = (7 days/week) × (24 hours/day) = 168 hours/week ==>168/2= 84 (hours)

84

84 days = 120,960 minutes.

There are seven days in a week.

84 days exactly.

There are 84 days in 12 weeks (12 X 7 = 84).

7 days in a week?

there are 7 days in a week.

No days have a week. A week is comprised of seven days.

11 weeks times 7 days in a week = 77 days plus the other 7 days is 84 days. Divide that by 30 (average amount of days in a month) and you have 2.8 months.

Half a week is 84 hours.

70 days = 10 weeks77 days = 11 weeks84 days = 12 weeks89 - 84 = 5Answer: 12 weeks 5 days = 89 days

Twelve weeks is 84 days. 12 weeks * 7 = 84 days

The best way to go about remembering how many days are in the week is to memorize that there are 7 days per week.

Seven days in one week

7 days a week

Study guides