Study guides

Q: What is 15 percent off of 40 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

40% off of 15 dollars = 60 left of 15 dollars = 15*60/100 = 9 dollars.

40 percent of 50 = $20

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

It is: 6 dollars

what is 40% off of 26 dollars

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

40% = 0.40, so 0.40 x $25 = $10. It is $10 off $25 = $15.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

30% off of 40 dollars = 70% [left] of 40 dollars = 40*70/100 = 28 dollars

40% of 98 dollars is 39.20 dollars

40 x .85= 34

40% off $40 = $16 dollars, thus you should pay $24 for the item.

40 percent of off 17 dollars = $10.240% off of $17= 40% discount applied to $17= $17 - (40% * $17)= $17 - (0.40 * $17)= $17 - 6.8= $10.2

Subtracting 10 percent from 40 dollars gives 40 x (1 - (10/100)) = 36 dollars.

10 percent of 442 dollars is $44.20, so 40% is $176.80 .

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

40% off 100 dollars is 40 dollars. That means if something is priced at 100 dollars, you need pay only 60 dollars

60% off of 148 dollars = 40% of 148 dollars = 148*40/100 dollars = 59.2 dollars

$329.40

40% of 120 dollars = 120*40/100 = 48 dollars. So 40% off = 120 - 48 = 72 dollars.

40% off 7 dollars = 60% of 7 dollars = 7*60/100 = 4.20 dollars.

40% off 37 dollars = 60% of 37 dollars = 37*60/100 = 22.20 dollars

40% off of 58 dollars = 60% of 58 dollars = 58*60/100 = 34.80 dollars.

50% off 80 dollars = 40 dollars.

40% off $148 is $88.80