Study guides

Q: What percent of 60 is 75?

Write your answer...

Submit

Related questions

80% of 75% is 60%. This is because 80% of 75 is 60.

60% of 75 = 45

60% of 75 = 60*75 / 100 = 45

60% of 75 = 75*60/100 = 45

75% of 80 = 60

75% of 60 is 45.

60 is 80% of 75.

60 / 0.8 = 75 Therefore, 60 is 80 percent of 75.

75% = 3/4 so 75% of 60 = 45

(60*75)/100=45

75 is 125 percent of 60.

45 / (60/100) = 75.Therefore, 60 percent of 75 is 45.

80

60/80 x 100 = 75 percent

(.75)*80=60 80-60= 20

60 is 75% of 80.

45 is 75% of 60

((75/100) x 80) + ((15/100) x 60) = 60 + 9 = 69

75% of 60 pounds= 75% * 60= 0.75 * 60= 45 pounds

60 / 0.8 = 75 Therefore, 60 is 80 percent of 75.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 75 percent of one hour is equal to 75/100 x 60 = 45 minutes.

0.4 * 0.5 * 0.6 * 75 = 9

75/125 = .6 = 60%

It is 60%

75%