Study guides

☆

Q: What percentage increase is 40 to 85 people?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

61 to 85 is a 39.3443% increase.

The percentage of 40% of 85 is 3400%

The increase is 500-85 = 415 The relative increase is 415/85 = 4.8824.. So the percentage increase = 100*415/85 = 488.24% (approx).

40 x 1.85 = 74

From 74 hours to 85 hours is a 14.8649% increase.

$85 is the annual increase and this is a 15% raise.85 = 20% Therefor 100% = 85/20*100 = $425.00

119 85= 100% 8.5 = 10% 8.5 x 4 = 34 = 40% Answer: 85 + 34 = 119

The result is 74.

This is an increase of 10 percentage points or a 13.33% increase.

In fact, $85 to $68 is a percentage decrease. The decrease is equal to 100 - ((68/85) x 100) = 20 percent.

60%

85% of 40 = 85% * 40 = 0.85 * 40 = 34

85%

85%

85%

about 85%

85

Between 40-85 Percent Depending on what kind of prostitute and where.

85

40% of 85 .4 x 85 = 34

85/100 is 85%

It is a 25% increase from 68 to 85

85 - (40%) = 51

85 x 40 = 3400

85%