Study guides

Q: What percentage of an hour is 24 mins?

Write your answer...

Submit

Related questions

2:00 pm - 1:52 pm = 8 mins 2:16 pm - 2:00 pm = 16 mins 8 mins + 16 mins = 24 mins 24 mins / 60 mins = 0.4 of an hour.

60*.4=24 mins.

8.30 am 8 and 30 mins (am) + 6 = 14 and 30 mins on the 24 hour clock or 2 and 30 mins (pm) on the 12 hour clock.

1440 there 60 mins in a hour and 24 hours in a day so 24 time 60

1344

24 mins

38 mins and 24 secs

Divide the number of minuets by 60 (number of mins in an hour) and multiply by 100 to get into a percentage. e.g. 15 mins as a percentage of an hour: (15 / 60) * 100 = 25 % (15/60 = 1/4 or 0.25) 28 mins as a percentage of an hour: (28 / 60) * 100 = 47 % (to nearest whole percent) (28/60 = 0.46666667 (t8dp))

4.17%

4

24 mins

1 day is 24 hrs is 1440 mins. 1/1440 x100 is 0.069444%

There are 60 mins in 1 hour, so 3 hours = 180 mins. 48/180 = 24/90 = 12/45 = 4/15

60mph as 5 hours 24 mins = 324 mins so 324 miles in 324 mins is 1 mile in 1 minute or 60 miles in 1 hour.

12:55pm or 12:55am or 24:55pm or 24:55am******************************The question was '...write 5 mins before midnight': which is 23.55 on the 24 hour clock.

1 day is 24 hrs, so 24+8=32 hours. you want to take 1 hr 55 mins from this, so you have 30 hrs and 5 mins left, or 1 day, 6 hrs and 5 mins

an hour and 15 mins to an hour and 45 mins

100*(1 hr/24 hrs) = 100/24 = 4.166... %

1036800. Gotten by multiplying by 24 per hours in day and by 60 per mins in an hour

365 days * 24 hours in a day * 60 minutes in an hour = 525600 minutes 527040 for leap year 60 mins. times 24 hrs. equals 1440 mins. times 365 days. equals 532896 mins. The total minutes in one year.

1 hr 59 mins is 20 mins or 1/3 hour bigger than 1 hr 39 mins.

1 hour = 60 minutes so 1 hr and 20 mins = 60+20 = 80 mins. Simple!

86400 mins.

24/60 = 4/10 = 0.40 = 40%

60 mins in an hour so 21488096/60=358134.9333333333 358134.933333333/24= 14922.28

People also asked