Q: What ratio would you use to convert 221 seconds to minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

s = 60m where s is seconds and m is minutes.

23

1/60

1 second/60minutes

The ratio is 60 minutes :1 hour.

seconds

60 to 1

what ratio would you use to convert 6.1 hours to minutes

You would use seconds.

60 minutes/1 hour

Yes.

Convert 20 minutes into seconds (20 * 60). There are sixty seconds in a minute. This would make 1200 seconds. Then add the 45 seconds (1245). Convert 30 minutes (1/2 an hour) into seconds (30 * 60). Then subtract 1245 from 1800. This would leave 555 seconds or 9 minutes, 15 seconds. I hope this helps.

That is true. 1/60 is the ratio. To convert 25 hours to minutes, you would multiply 25 by 60, which equals 1500 minutes.

60min/1hour

You would use: 135/60 = 2 hours 15 minutes or 2.25 hours

mmin would be milliminutes. 1500mmin is 1.5 minutes which is 90 secs.

1 : 60 4.75 : 285

60 minutes/1 hour apex sucks

The easiest thing would be to convert to minutes first, then to seconds. There are 60 minutes in an hour, so to convert from hours to minutes, you multiply by 60: 16 x 60 = 960 There are 60 seconds in a minute, so to convert from minutes to seconds you multiply by 60 again: 960 x 60 = 57,600 So there are 57,600 seconds in 16 hours.

There are 60 seconds in a minute. Two minutes would be 120 seconds. This would mean there are 2 minutes and 2 seconds in 122 seconds.

Divide 565 seconds by 60 to get the number of minutes. This would be 9 minutes and 25 seconds.

By the factor label method. There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour. 15 seconds x (1 minute/60 seconds) x (1 hour/60 minutes) = your answer Soon enough you'll realize that 60x60=3600 and so there are 3600 seconds in 1 hour. Then you will only need 1 conversion ratio; 15 seconds x (1 hour/3600 seconds) = your answer

600 seconds would be 10 minutes, then add the other 25 seconds and... 625 seconds = 10 minutes and 25 seconds

To solve this problem, we would start by writing out what we were given: 6.1 hours x 60 minutes/1 hour. With this ratio, we can cancel out the hours, so we solve the arithmetic 6.1 x 60 = 366 minutes. The term that did not cancel is minutes, so that is what we're left with, which is what we wanted.

The units in the denominator are minutes. Also, since you are asked to omit the number in the answer, the fact that there are 60 seconds in a minute is irrelevant.

Study guides