Q: What speed to travel 112 miles in 330 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

26.56 mph

112/70=1.6 About an hour and thirty-six minutes.

112/37 = 3.027 hours (rounded) = 3hours 1minute 37.3seconds (rounded)

Dividing distance travelled by speed gives 112/16.5 = 6.78 recurring (that is, 6.787878...) hours or 407 minutes 16.36 recurring (that is, 16.363636...) seconds.

There are 112 times 60 = 6720 minutes

Related questions

26.56 mph

r ye serious???lol if ur travelling at 50mph then itll take you just over 2 hours to travel 112 miles!!

112/70=1.6 About an hour and thirty-six minutes.

357 / 60 = 5.95 112 / 5.95 = 18.823529 about 19 minutes

112/37 = 3.027 hours (rounded) = 3hours 1minute 37.3seconds (rounded)

Dividing distance travelled by speed gives 112/16.5 = 6.78 recurring (that is, 6.787878...) hours or 407 minutes 16.36 recurring (that is, 16.363636...) seconds.

Hello! It is one hundred twelve (112) miles from Baltimore to Salisbury. It is two hours and twenty minutes by car if you drive the speed limit.

Well to figure that out, we need to know the speed limit. The average speed these days is 60 miles an hour. So how many hours is in 112 miles? Well 112 divided by 60 is 1.82 which we round up to 2, so about 2 hours :)

3 mph

If you wanted exact calculations it would be f= mc2 so the answer is 112 minutes

1 hour and 29 minutes.

1 hour, 24 minutes