Top Answer

15 times 4 equals 60.

To figure this out you do 60/4 (60 divided by 4). 4 goes into 6 once with 2 left over and 4 goes into 20, 5 times so it equals 15.

🙏

30🤨

22😮

18😂

13Thank you im definitely not doing my homework at 1:45 in the morning definitely but i bet nobody is gonna see this but thank you

Also scene you are smart and i have no brain and have to Google this can you do my homework please ill pay you

Loading...

If: d = 60 times 4 then d = 240

60 x 4 = 240

The product is 240

4 * 15 = 60

If your equation is X+60=4(X) X=20 20+60=4(20) 80=80 Hope this helps.

604/5= .8.8 x 75 = 60

60 times 4 is 60 x 4 = 240

30 minutes times 4 is 120 minutesOr if you want to change it into hours.There are 60 minutes in 1 hour. So you want to see how many times 60 fits in to 120.120/60 = 2 hours

The product of 60 and 4 is equal to 60 x 4 = 240.

1"/60' times what equals 1/4"/1' ? 1"/60' (X) = 1/4"/1' X = 15 Multiply by 15.

exactly 4 times. 15 x 4 = 60

1.609344 * 60 = 96.56064

60

4 tablespoons are equal to 60 ml.

21/60 or 7/20

60 / 4 is equal to 15.

No, but all these can: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12, 15, 20, 30, 60.

60 ÷ 4 = 15

10 times 6 = 60 or 12 times 5 = 60 pr 15 times 4 = 60 or 20 times 3 = 60 or 30 times 2 = 60

60 multiplied by 16 is 960.

3 x 20 = 60

1.5 x 40 = 60

20 x 3 = 60

70 multiplied by 60 is 4,200.

4 hours and 39 minutes!! There are 60 minutes in 1 hour if you multiple 60 times 4 that equals 240. With 39 left so with 60 minutes in an hour that is 4 hours and 39 minutes