Study guides

☆☆

Q: What will be the ratio of 10 sec to two minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

10 sec/1 min = 10 sec/60 sec = 1/6

There are 600 seconds in 10 minutes.

It is: 1/60 times 250 = 4 miutes and 10 seconds or 250/60 = 4 min and 10 sec

50 minutes:2 hrs =50 minutes:120 minutes =5:12 [dividing both by 10]

1 min = 60 sec 250 sec = 250/60 = 4 minutes and 10 sec

10 Min's - 5 Min's = 5 Min's - 50 Sec's = 4 Min's 10 Sec's - 15 Sec's = 3 Min's 55 Sec's 3 Minutes and 55 Seconds. ------------------- Interesting math, but the correct answer is still 4 minutes, 25 seconds. Why did you subtract the 15 seconds instead of adding it??

Add 18 seconds to both, so now it's 15 min 43 sec minus 5mins = 10 mins 43 sec

30 sec : 5 mins. Remember in one minute there are 60 secs. So in 5 mins there are 5 x 60 = 300 secs. Hence the ratio is 30: 300 This will reduce by '10' to 3 : 30 This will reduce by '3' to 1 : 10 So the ratio of 30 sec : 5 mins is 1:10 Mathematically/algebraically this would be written as 30 sec : 5 min :: 1 : 10 Note the use of the colon and the double colon.

18:1

20/2 = 10 Therefore the ratio is 1 : 10

1 A = 1 coulomb per second(0.25 coulomb/sec) x (10 minutes) x (60 sec/min) = 150 coulombs

625 / 60 = 10 min 25 sec

10 minutes

They can be: 0.7 times 60 = 42 minutes or 7/10 of 60 = 42 minutes

10% of two hours is 12 minutes.

10 kw = 10 kJ/sec = 9.478 BTU/sec = 34120 BTU per hour.

2 hrs and 24 min. (8640 sec) It's like 10% of 1 day.

A ratio that compares the first number of two ratios Ex: 3/10 and 4/10 3/4 would be the part to part ratio

probably around 10 to 11 minutes.i am 11 and i ran a mile in 7 minutes and 10 sec.

643

10-50 sec 10-50 sec

No it is not. 20 minutes was acomplished by an eleven yer old.

10seconds as a percentage of 1 minute = 100*10 sec/1 min = 100*10 sec/60 sec = 100*10/60 = 16.66... %

57/1 and 570/10

The ratio then will be 18 to 10