Best Answer

What would the total meal cost 3.00 plus 4.25 plus 17.90 plus 1.50 plus 3.75 with 15 percent tip?

Q: What would the total meal cost 3.00 plus 4.25 plus 17.90 plus 1.50 plus 3.75 with 15 percent tip?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

The total cost is $27.54

cost of shipping = X total cost 100 the you cross multiply: 100 x (the cost of shipping) is equal to X x (the total cost) 100(the cost of shipping) = X(the total cost) whatever you find x to be is the percent example: cost of shipping is 7 dollars. the total cost of what you bought is 50 dollars. 100(7) = X(50) 700 = 50X 14 = X the percent of shipping from the total cost is 14% hope I helped!

The total cost is $30.69

Total tax is 2.63$, so the total cost is 37.63$

140/0.35 = 400.00

Related questions

The total would be 1.002 times the basic cost.

43.80

Not exactly. Cost x 1.15 is the total of the original cost plus the 15 percent addition. If cost was $1.00, c x 1.15 would be $1.15. 15 percent of cost is only the 15 cents.

The total cost is $27.54

The total tax is $400.80

The total tax is $0.90

Total cost = 8.25 * 1.08 = 8.91

cost of shipping = X total cost 100 the you cross multiply: 100 x (the cost of shipping) is equal to X x (the total cost) 100(the cost of shipping) = X(the total cost) whatever you find x to be is the percent example: cost of shipping is 7 dollars. the total cost of what you bought is 50 dollars. 100(7) = X(50) 700 = 50X 14 = X the percent of shipping from the total cost is 14% hope I helped!

Total cost = 225*1.06 = 238.50

$99.87

874.70

C.Inventory has decreased as a percent of total cost