Study guides

☆☆

Q: When they say 7.25 an hour do you add the hours or multiply the money?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

21750

131.82 miles per hour.

If you average 65 miles per hour for the entire distance your driving time would be about 11.1 hours.

1 x 725, 5 x 145, 25 x 29

Half an hour at 1450 mph = 725 miles.

8:25 am

Momentum is the product of mass and velocity, so just multiply both valuesIF THE UNITS ARE APPROPRIATE.:725 kg X 30 m/s = 21,750 kg-m/s.(If the mass of the car were 725 slugs and it was moving at 30 miles per hour,then you could not just multiply those numbers.)

Momentum is the product of mass and velocity, so just multiply both valuesIF THE UNITS ARE APPROPRIATE.:725 kg X 30 m/s = 21,750 kg-m/s.(If the mass of the car were 725 slugs and it was moving at 30 miles per hour,then you could not just multiply those numbers.)

12 hours and 5 minutes.

To find 5 percent of a number, multiply the number by 0.05. In this instance, 0.05 x 725 = 36.25. Therefore, 5 percent of 725 is equal to 36.25.

725

To solve this, do 29/4 = x/100. Then cross multiply, to get 2900 = 4x. 2900/4 = 725. Thus, 29 is 725% of 4.

700 to 725

To convert 7.25 to percent multiply by 100: 7.25 × 100 = 725 %

725 = 72500%725 = 72500%725 = 72500%725 = 72500%

Hour hand is on the seven and eight and minute hand is on the 5.

multiply each amount of ingrediant by 14.5. :)

725 = 725/1

92% of 725= 92% * 725= 0.92 * 725= 667

12% of 725= 12% * 725= 0.12 * 725= 87

$20

725

725 miles or 10½ hours.

39 miles

725 = 0.15x 725/0.15 = 4833.33333