Study guides

☆

Q: Which is a greater discount 25 percent or 70 percent?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

The amount after the discount is 52.50

25 percent of 70 = 17.525% of 70= 25% * 70= 0.25 * 70= 17.5

70 with a 20% discount = 80% of 70 = 70*80/100 = 56

70$ with 12% discount

70% of 25 = 70% * 25 = 0.7 * 25 = 17.5

25% of 70 = 70*25/100 = 17.5

If something that normally costs 70 is on sale for 63, the discount is 7, which is 10% of 70.

49 is 70% of 70 40/600 is greater.

% rate = 70/25 * 100% = 280%

The amount after the discount is $7.50

No.

To find 70 percent of a number, multiply the number by 0.7. In this instance, 0.7 x 25 = 17.5. Therefore, 70 percent of 25 is equal to 17.5.

25 percent of the number 70 means 70 times 25 divided by 100, which means 70 divided by 4, which equals 17.5 .

25%

280%

70 percent of a number is 210 so the number is 210*100/70 = 300 Then 25% of this number is 300*25/100 = 75

70% off means 70% discount. Example: 70% off of 10 = 70% discount applied to 10 = 10 - (70% * 10) = 10 - (0.70 * 10) = 10 - 7 = 3

15 percent off 70 pound = £59.515% off of £70= 15% discount applied to £70= £70 - (15% * £70)= £70 - (0.15 * £70)= £70 - £10.5= £59.5

17.5 / 25 * 100% = 70%

70 = 10% 35 = 5% 70 + 70 + 35 = 25% = 175

3o percent discount means 30 percent off from the original price. So the price is now 70 percent of the original price. To get 100 percent, which is the original price, you divide the 70 percent through 70 and take it 100 times: ((70 percent :70)x100=(1 percent:1)x100=100 percent) now our 70 percent is 13.35. Put it in place of the first 70 and you get: (13,35:70)x100 = (13,35:7)x10 = 133,5:7 = 19,07 So 19.07 had been the original price

greater than

196 ======= 70 is 25% of 280 in my humble opinion.

It is a 25% increase

45% is greater than 30/70