Study guides

☆☆

Q: Which is better a 45 minute class or a 90 minute class?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

45 divided by 90 = 0.5

90 minutes two 45 minute half with a 15 minute break

90 minutes, played in two 45 minute halves.

More information can be taught, there is a better amount of time to actually accomplish real work during the class and there is more time to teach, and for students to be able to have enough work time during the class.

90 minutes with two 45 minute halves.

Half of 90 = 45

90% of 45= 90% * 45= 0.9 * 45= 40.5

90 - 45 = 45

135

45 + 45 = 90 and just 90 a lone = 90 so the LCM is 90

Yes.90% of 45= 90% * 45= 0.9 * 45= 40.5

Half of 90 is 45 (90 divided by 2)

LCM for 45 and 90 is 90.

3/4 x 60 = 180/4 = 90/2 = 45/1 = 45

Since 45 is a factor of 90, it is automatically the GCF.

Since 90 is a multiple of 45, it is automatically the LCM.

=45 second, because a half of 1 minute =30 second and a half of 30 second= 15 second and when you add 30 and 15 = 45

In the Olympics, the games are 90 minutes ... two 45 minute halves.

90 minutes, split into two halves of 45 minutes. There is a 15 minute break between halves.Radwantlkpnaya ;)Two halves of 45 minutes = 90 minutes + any stoppage time

45% of 90 is 40.5

45/90

45 x 4 =45+45+45+45=90+90=180

the 90 is 90 minutes, two 45 minute halves have been played; the 2 is the stoppage time, in that case 2 minutes (though that number can vary, the 90 can not)

-45

it is 90!!