It works like this:10 meters / 3.09 seconds * 30 seconds / half minute = 97.09 meters / half-minute
About 30 meters (0.2 meters) but not for long though
900 meters/30 seconds = 30 meters/second
The speed is exactly 30 meters per 10 seconds. It can also be expressed as 3 meters per second, 180 meters per minute, 10.8 kilometers per hour, etc.
The acceleration is expressed in meters per second square, which really means (meters / second) / second. Every second, the skydiver will be 10 meters per second faster than the previous second. Therefore, after 3 seconds, he will have a speed of 30 meters per second.
3 metres per second.
If you walked 10 metres in 3 seconds, it would take 30 seconds to walk 1oo metres.
distance = speed x time 10 x 3 = 30 meters
30 meters subtends 100 seconds of arc.I get a distance of 61,879 meters.
you doing homework???
(10 - 30)/4 = -5.0 meters per second per second (which can be written also as meters per second squared).
30 meters in 6 seconds is an average speed of 30 m / 6 s = 5 m/s