they are equal

🙏

9🤨

1😮

2😂

4Loading...

25% of 250

Convert to same units, then the comparison can be made: 1 cm = 10 mm ⇒ 25 cm = 25 x 10 mm = 250 mm 250 mm and 25 cm are the same; they are equal.

They both have the same values

25% of 250= 25% * 250= 0.25 * 250= 62.5

25 is what percent of 250?25 = (x/100)(250)..x = 10Thus, 25 is 10% of 250.Or,250/25 = 10

The LCM is 250.

Of course 250 is greater than 100

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

That would be 62.5 :)

25% of 1000 = 1000*25/100 = 250 40% of 600 = 600*40/100 = 240

250% of 25 = 62.5

it means the number is larger than one, eg 250 % of 10 = (250/100) * 10 = 2.5 * 10 = 25, whereas 25 % of ten = (25/100) * 10 = 0.25 * 10 = 2.5

100% of 250 = 250 10% of 250 = 25 (250 /10) 100% (250) + 10% (25) = 110% (275)

the common factors of 25 and 250 are 1,5,25

There are 25 groups of 10 in 250.250 ÷ 10 = 25

Because their ratios are the same. 250:50 = 250:50 = 25:5 By dividing 250:50 by 10 you have 25:5 or 250/50 = 250/50 = 25/5

It is 250

250

250 * 0.08 = 250 * 2 / 25 = 500/25 = 20 250 + 20 = 270

250 million into 25 billion is 100

25 of them because 25*10 = 250

250/10 = 25

It is 800 ft that is greater because 250 yd = 750 ft

10% of $250 = $25 = 10% * $250 = 10%/100% * $250 = $25

25 is greater.