Q: Which is greater time 72 hours or 4 days?

Write your answer...

Submit

Related questions

They are the same because 3 days equals 72 hours

Neither is. They're identical periods of time.

72 hours is equal to three days.

3 days are in 72 hours.

72 hours is 3 days. This is because there are 24 hours in one day, so 72 divided by 24 is three days.

There are 24 ours in ONE day, so in THREE days time that would be 24x 3, which equals 72. So, in 3 days is equivalent to 72 hours.

1 day = 24 hours3 days = 72 hoursTherefore, they are equal

72 hours * 1day/24 hours = 3 days

11 hours : 3 days = 11 hours : 72 days = 11:72. As a fraction, that is 11/72

There are 24 hours in one day. 24 x 3 = 72 That equals three days. One day is 24 hours, so 72 hours is three days.

There are 24 hours in a day. 24 multiplied by 3 is 72. 72 hours in 3 days.

First convert days into hours. 1 days is equal to 24 hours so 3 days time 24 hours/day is equals to 72 hours. Then convert hours to minutes. There are 60 minutes an hour so multiply 72 hours to 60 minutes. Then you will get 4320. So 3 days is equals to 4320 minutes or 72 hours.

24 x 72 = 1,728 hours

13:45 in 3 days time.

72 hours is exactly 3 days. 72 hours later is Wednesday at 9am. 72 hours earlier is Thursday at 9am.

72 days 4 hours.

three days

No-- 72 hours is 3 days. 96 hours is 4 days.

Threre are 72 hours in three days.

24 hours in a day X 3 days is= 72 hours

72 hours.

72 hours.

3 days

3 days and 8 hours because 24 times 3 is 72. 72+8=80 hours.

72 hours is 3 days from 'now', whenever 'now' shall be.

Study guides