Study guides

Q: Which is longer 180 sec or 3 min explain how you decided?

Write your answer...

Submit

Related questions

Answer: Neither is longer. Explanation: They are equal durations.

They are equivalent.

30 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/360

They aree the same. 60+60+60=180 60+60+60=3 minutes

They are equal. Because in 1 min there's 60 seconds times 3 is 180 seconds.

they are the same i guess I'm only in fourth grae

3 Hours because there is 180 Minutes in 3 Hours and there is 2.91667 Hours in 175 Minutes.

3hrs x 60min per hr = 180 min.

1 hour = 60 minutes therefore, 3hr x (60 min/1hr) = 180 min = 180 min + 7 min = 187 minutes Ans.//

3 hr = 180 min. 200 min. is greater.

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

60 x 3 = 180 + 20 = 200

There are 180/60 = 3 hours

180 seconds.

180 min.

180 minutes.

3

180 min

180 seconds

three

The student can type 600 words/min. You can figure that out by setting up a proportion: 3 over 180 equals 10 over (pick a variable). Then solve for whatever variable you pick.

MLB player Suk-Min Yoon weighs 180 pounds.

1 hour = 60 minutes 2 hours = 120 minutes 3 hours = 180 minutes 180 min / 60 min (per hour) = 3 hours

3 hours = 3*60 = 180 minutes. So, 35 min, as a frcation of 3 hours = 35/180 = 7/36 or 19.44... %

There are: 3*60 = 180 minutes