The trick is that you ask somebody to think of a number, double it, add 10, half it , take away the first number you thought of and your answer is 5 . This is because you asked them to add 10 and their answer was 5. it is just the same with other numbers as long as they are even. Say if you asked them to add 8, their answer would be 4 or if you asked them to add 6, their answer would be 3. You just half the number that you added and it will instantly get you their answer.
Its a Sequence when you add 1 more number onto the last number you added on for example 1 is the first number you would add 2 which would make 3 then you would add 3 which would make 6 then you add 4 which would make 10 and so on.
They are the Bill of Rights and were put there so we would know our rights.
Addition. Start with nothing. Add 10. Subtract 10. Or first subtract 10, then add 10. Result is back where you started.
yes because i am 10
First you line them up like this.... 34 +56 _____ Then you start by adding 4+6= 10 so you carry the 1 from 10 up on top of the 3 then you add the 5+3=8 then you have to add the 1 to that so it would be 5+3+1=9 so your answer would be 90
a ratio is a comparison between 2 or more things. To work ratio out, it will be easier if you separate it into parts. if you was to work out the ratio of money, you would add the ratio together. whatever the number is you convert into money. you would then times it by the first number of the ratio which is the answer of the first of the first part, then you add it to the second number, and then that is the answer to the ratio problem. This is an example: if you had to work out £100 and the ratio was 8:2 this is how you would do it. first part you add the 8 and the 2 together which is 10, convert that into money it is £10 second part you times the 8 and the £10 together which is £80 third part you times the 2 and the £10 together which is £20 then you put it in ratio which is £80:£20
move the -10 onto the other side and swap the signx=3+10x=13*****************My version is basically the same as above, but...x-10=3First you would add 10 to both sides. This balances out the fact that in the equation you are subtracting. It the equation was x+10 you would subtract 10. Add.x-10=3+10 +10x=13So your answer is that X is 13.
you would use a dropper
If you had 10 and someone took away 5 you would have been left 5.
You would add 8 - making the number 550. 550 divided by 10 is 55.
only when the answer is 10 or more, for example, 14+18, you would add the four and the eight which would give you 12, you would keep the 2 and add it to the next part of the problem you would do, which is 1+1 (actually 10 plus 10) and then you add the one from the 12 and then you get 3. But if you were doing 4+4, you wouldn't have to.
no. its like would you rather owe someone 18 dollars or would you rather owe someone 10 dollars. so -10 is greater
They add up to: 254
10 + 10 + 20 + 20 +20 = 80.
+ 10*t. For anything else, you need to know what t is.
add -10... 11 + (-10) = 11-10=1 ur welcome! So that would be 2x + 11 = 1 where x = -5.
The partial sums method is a way to do addition in which you add up each place value separately, then add the results together. For instance, if you were adding 567 and 483, you would first add 500 and 400, then 60 and 80, then 7 and 3. You would then add the results, 900, 140, and 10, to get the answer, 1,050.
Then it would have 10 electrons and it would have a charge of 1+.
First of all there is no "500mg" VICODIN (not vicodine) There is however a 5/500. which contains 500mg of acetaminophen (Tylenol) 20 500mg pills would be 10grams of Tylenol, which is considered a FATAL dose. So add the way to much Valium on top of that, yes you would overdose and most likely die. Have fun with it though!
add 9 plus 5 than subtract 1 from 5 to add it to 9 will give you 10
You can if you redefine the term "add".
to add a fraction, get a common denominator, then add the numerators. example: 2/10+4/5 first get common denominators 2/10+8/10 then add the numerators 10/10 (simplify) 1 to subtract from a fraction, get common denominator, then subtract the numerators. example: 4/5-2/10 first get common denominators 8/10-2/10 then subtract the numerators 6/10 (simplify) 3/5