Study guides

☆☆

Q: You drove three hours at 36mph 2 hours at 52 mph and 4 hours at 47 mph hpw far did you drive?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

if he drove for 3 hours and drove at 65 miles per hour then 65 x 3= 195 miles the answer is 195 miles! A.KISS

Drive - Drove - Driven

3 x 60 = 180 miles.

65 x 3 = 195 Therefore, assuming a constant average speed of 65 miles per hour, he drove 195 miles.

And Family drove 165 miles in three hours how long would it take them to drive 825 miles

128 miles in three hours.

No, drove has three meanings, none of which are adjectives. It is either the past tense of the verb drive or a noun identifying a herd or flock of animals or a type of chisel.

About three hours.

About three hours.

It is three hours

About three hours.

If you drove nonstop at the same speed, you would reach milepost 236. (60 x 3 = 180; 180 + 56 = 236)

People also asked