answersLogoWhite

0


Best Answer

The watch would gain 24 minutes in 3 days

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-11-26 05:20:15
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: You find that your watch gains 2 minutes in 6 hours How much will it gain in 3 days?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many days equal 2.6 weeks?

18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.


How do you convert days into minutes?

Days * 24 = Hours. Hours * 60 = Minutes so Days * 24 * 60 = minutes.


What is 167 days 6 hours 4 minutes in weeks days hours and minutes?

23 weeks, 6 days, 6 hours, and 4 minutes.


How many weeks days hours and minutes in 167 days 6 hours and 4 minutes?

It is 23 weeks 6 days 6 hours and 4 minutes


How many weeks days hours and minutes is 167 days 6 hours 4 minutes?

This is 23 weeks, 6 days, 6 hours and 4 minutes.


Convert 10 days to hours then to minutes?

10 days=240 hours=14,400 minutes.


How many hours or days is 2000 minutes?

2,000 minutes = 33.3 hours or 1.38 days.


How do convert 10 days to hours then to minutes?

To convert days to hours, multiply by 24. 10 days X 24 hours = 240 hours. To convert hours to minutes, multiply by 60. 240 hours X 60 minutes = 14,400 minutes.


How many days hours and minutes is 100000 minutes?

That would be 69.44411 Days or 1666.66666 Hours or (duh!) 100,000 minutes!


How many hours and days are in 279 minutes?

279 minutes / 60 minutes/hour = 4.65 hours 4.65 hours / 24 hours/day = 0.194 days


What does 87.97 days mean at hours and days and minutes?

87 days, 23 hours, 16 minutes (and 48 seconds)


What is 32 days 15 hours 9 minutes 1 second minus 16 days 11 hours 56 minutes 20 seconds?

32 days 15 hours 9 minutes 1 second (32 days 14 hours 69 minutes 1 second = 32 days 14 hours 68 minutes 61 seconds) - 16 days 11 hours 56 minutes 20 seconds = 16 days 3 hours 13 minutes 41 seconds 32 days - 16 days = 16 days 14 hours - 11 hours = 3 hours 69 minutes - 56 minutes = 13 minutes 61 seconds - 20 seconds = 41 seconds


What is 234 days in hours and minutes?

234 days = 5616 hours = 336960 minutes


How many days hours minutes are in 36 years?

13149 days or 315576 hours or 18934560 minutes.


How many days is 324 hours and 7 minutes?

13 days 12 hours and 7 minutes.


How many minutes in thirteen days?

An hour equals 60 minutes 24 hours = 1440 minutes 13 days = 312 hours 312 hours = 18720 minutes


How many days is 14400 minutes?

60 minutes = 1 hour14400 minutes = 14400 / 60 = 240 hours.24 hours = 1 day240 hours = 10 days.14400 minutes = 10 days.


How many hours and minutes in 138 days 18 hours and 39 minutes?

3330 hours and 5432 minutes


How many hours and minutes are in 138 days 18 hours and 39 minutes?

3330 hours, 39 minutes


What is 7020 minutes in days?

7,020 minutes = 117 hours 4 days = 96 hours 117 - 96 = 21 Answer: 4 days 21 hours


What is my age in hours minutes days?

6969 hours and 69 minutes:0


What is 22793050 minutes in days?

22793050 minutes = 379884.17 hours = 15828.51 days


What is 11520 minutes in days?

11,520 minutes / 60 = 192 hours 192 hours / 24 = 8 days


How many hours are in 167 days 6 hours 4 minutes?

4014 hours


How many days and hours are 4800 minutes?

There are 3 days and 8 hours