Top Answer

If they all get an equal share they get exactly 7 dollars each.

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

20 dollars added to 5 dollars is 25 dollars (not 35).

If you want it evenly, $60 each.

5%/100% * 35 = 1.75 dollars

6 dollars 35 cent

200,000

9x5=45 pieces of candy

5 groups of seven 7 groups of five

$200 = 100% $2 = 1% $10 = 5% $70 = 35%

then you split that 5 dollars into 3 equal portions, although relatively it wont come out equally but you just make it as even as possible

If 7% was worth $35, then 1% = $5. (divide by 7). So the whole is $5 x 100 = $3500

$105 $700 = 100% $70 = 10% $35 = 5% $70 + $35 = $105 = 10% + 5% = 15%

Did you mean: 'What is 1/5 of 35'? If you did, here is how to work it out:Let's say that 350 is 5/5350 split into 5 pieces is 70 each.One piece would be/your answer is: 1/5 = 70 or 20%

A dime is 10 cents and a nickel is 5 cents, so added, that's 35 cents. Add 35 cents to 9 dollars, and that's a total of $9.35.

14.4

They would each get 4/5 of a dollar, or 80 cents. That's a baby question.

If you meant how much money you should give someone, heres what i'd do. Under 5 Yrs- 10 Dollars 6-10 Yrs- 15 Dollars 11-15 Yrs- 25 Dollars 16+ Yrs- 35 Dollars

it's possible only if there are 20 cent coins only for that 7 dollars 1 dollar = 100 cents, 100 cents = 5 of 20 cent coins since you need 5 of 20 cent coins for a dollar, you do 7 times of it. 7 X 5 = 35. Therefore, you need 35 of 20 cent coins for 7 dollars. (or there are 35 of 20 cent coins in 7 dollars)

if unused it is usually 20-35 dollars if used its is 5-20 dollars sometimes it justs depends on the game

3/5 ounce each.

NGC lists the value as 5-15 dollars circulated and around 35 dollars uncirculated.

5 * 5 â‰ 35 35/5 â‰ 5 Also, 5 + 5 â‰ 35 35 - 5 â‰ 5

5%

0.005

7 12+8+6+5+4=35 35/5=7

The LCM is 35.