Study guides

☆☆

Q: How and why is a half a week 3.5 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

since there are seven days in one week there cannot be an integer number to the days in half of a week, however one half of a week would be 3.5 days. True story.

Three days is 3/7 of a week, which is a bit less than half.

35:14 1 week = 7 days and 7 x 5 = 35 or 5:2 when both divided by 7

half of 700 is 350 and half of 70 is 35

0.5 week = 3.5 days = 3.5*24 = 84 hours = 84*60 = 5040 minutes

Related questions

No, a week is 7 days long, so half a week would be 3.5 days.

A week is 7 days. Therefore, a week and a half would be 10.5 days.

5 weeks is 35 days.

There are 5 weeks in 35 days, since there are 7 days in a week.

1 week is 7 days and 7x5=35 days. Answer is 5 weeks.

A week and a half would be a week ,3 days ,and 12 hours or 10 days and 12 hours .

since there are seven days in one week there cannot be an integer number to the days in half of a week, however one half of a week would be 3.5 days. True story.

247 Days Ã· 7 Days/Week = 35 weeks. 35 weeks x 7 Days/week = 245 Days 247 Days - 245 Days = 2 Days. So 247 days is 35 weeks and 2 days.

There a 35 days in 5 weeks.

A week and a half is 10.5(Ten and 1/2) Days.

10 and a half days.

37Ar is a synthetic isotope. It decays, through electron capture, into 37Cl, and this decay would has a half-life of 35 days. That is, half of any given mass of 37Ar would have decayed into 37Cl in 35 days.

People also asked