Study guides

☆☆

Q: What is one third of 450.00?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

45000/3=15000

1/3 of 45,000 is 15,000.

It is 45000.

45000 ÷ 100 = 450

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, 45000 seconds is equal to 45000/86400 = 0.52083 recurring (that is, 0.5208333..) days.

Related questions

45000/3=15000

1/3 of 45,000 is 15,000.

There are 2000 pounds in one ton. Therefore, 45000 pounds is equal to 45000/2000 = 22.5 tons.

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 45000 metres is equal to 45000/1000 = 45 kilometres.

There are 100 centimetres in one metre. Therefore, 45000 centimetres is equal to 45000/100 = 450 metres.

There are 1000 millimetres in one metre. Therefore, 45000 millimetres is equal to 45000/1000 = 45 metres.

45000

7 percent of 45000 = 31507% of 45000= 7% * 45000= 0.07 * 45000= 3150

19% of 45000 = 19% * 45000 = 0.19 * 45000 = 8,550

6.7% of 45000 = 6.7% * 45000 = 0.067 * 45000 = 3,015

There are 5280 feet in one mile. Therefore, 45000 feet is equal to 45000/5280 = 8.5227 recurring (that is, 8.52272727...) miles.

38% of 45000 = 38% * 45000 = 0.38 * 45000 = 17,100

People also asked