Q: A train travels 35.2 miles in 54 minutes. How far will it travel in 70 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

140 miles

81 minutes

36miles

4 minutes is 1/15 of an hour. In one hour, the train would travel 30 miles. Multiply that by 1/15 to get 2 miles in 4 minutes.

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

Related questions

18 miles

36 miles

140 miles

33.333 miles.

It travels 10 to 15 miles a day

81 minutes

60 miles an hour.

36miles

(60 x 89)/(train's speed in mph)

3 hours 15 minutes.

4 minutes is 1/15 of an hour. In one hour, the train would travel 30 miles. Multiply that by 1/15 to get 2 miles in 4 minutes.

60 miles. 48 mph = 48 miles in one hour Divide 48 by 4 = 12 miles every quarter hour 48 + 12 = 60